Tag : macedonia nova godina

Имам нешто да те прашам

Новогодишно интервју на Музика24: Филип Пешевски

Muzika24
Музика24: Наближуваат Новогодишните и Божиќни празници, како се чувствуваш кога доаѓа овој период од годината?...