Tag : macedonia novogodisno intervju

Имам нешто да те прашам

Орце Зафировски: Во Новата година сакам нов автомобил (Фото+Видео)

Muzika24
Тој е еден од најпознатите македонски текстописци. Малкумина знаат дека некогаш работи како стоматолог, но...