Tag : macedonia

Премиера

„Прекрасен ден” – нова летна балада на Владо Јаневски (Аудио)

Muzika24
Пред само неколку дена познатиот македонски чаирски романтичар Владо Јаневски, на својот YouTube канал ја...
Културо

Македонска филхармонија во Градскиот парк со „Одисеја 2024“

Muzika24
И оваа година, Македонската филхармонија ќе го реализира традиционалниот концерт „Филхармонија на отворено”, кој ќе...
Премиера

Дуетската песна на Јоце Панов и Дарко Филиповиќ руши рекорди на гледаност (Видео)

Muzika24
Јоце Панов, еден од нашите најпознати изведувачи, кој секој викенд ги полни клубовите низ нашата...
Културо

„Звукот на идната генерација“ – Концерт во Македонската филхармонија на студентите од државните факултети за музика во Македонија

Muzika24
Овој четврток (13.06.), Македонската филхармонија ќе го реализира традиционалниот концерт под наслов „Звукот на идната...