Tag : maestralno

Премиера

ЕКСКЛУЗИВНО: Интервју во Маестрално за Jingle TV со уредникот и новинар на српскиот „Ексклузив“ од Прва Тв

muzika 24
Брутално искрен и отворен Срѓан говори за македонска шоу-биз сцена, колку треба да работиме на...