Tag : maestro simon trpceski

Музика на кирилица

После „Македонисимо“, напролет уште еден албум на Симон Трпчески

Filip
Светски познатиот македонски пијанист Симон Трпчески не мирува. После објавувањето на албумот „Македонисимо“ во август...