Tag : magdalena cvetkoska ena

Премиера

24 Промо: Магдалена Ена Цветкоска – “Најдоброто” (Аудио)

Filip
Пејачка Магдалена Ена Цветкоска во изминатите години позната како текстописец, промовираше своја нова песна. “Најдоброто”...
Премиера

24 Промо: Димитар Андоновски и “Тајфата” – “Остани” (Видео)

Filip
Димитар Андоновски и “Тајфата” ја промовираа новата песна “Остани”. Музиката и аранжманот се на Лазар...
Музика на кирилица

Магдалена Цветкоска се враќа на македонската поп музичка сцена

Muzika24
Магдалена Цветковска Ена во последно време работи зад партитурите, односно како автор. Таа во изминатиот...