Tag : magdalena

Музика на кирилица

Во кругот на семејството, колегите и пријателите Ламбе Алабаковски се ожени (Фото)

Muzika24
Во еден од битолските ресторани, без присуство на седмата сила, опуштено и во кругот на...
24 Ексклузивно

Ексклузивно: Ламбе и Магдалена уживаат по американските плажи

Muzika24
Нашиот македонски познат поп пејач Ламбе Алабаковски, ексклузивец на м2 продукција, веќе подолго време се...