Tag : magicna violina

Културо

Виртуозот на виолина Вадим Репин оваа среда солист со Македонската филхармонија

Muzika24
Македонската филхармонија, оваа среда (12 декември) со почеток во 20 часот ќе одржи симфониски концерт...