Tag : maja andonovska ilijevski

Во прв ред

Центар за култура – Битола со богата програма поддржана од Министерството за култура

Filip
Директорката на Центарот за култура – Битола, Маја Андоновска – Илијевски, денеска пред јавноста ги...