Tag : maja andonovski ilijevski

Музика на кирилица

Голем заеднички концерт на Биљана Дамјановска и Сефедин Бајрамов во Битола (Фото)

Filip
Во склоп на прославата на 43-от роденден, Центарот за култура – Битола широко ги отвара...