Tag : maja babic

Во прв ред

Големо враќање на манифестацијата „Глумците пеат“, 20-ти април во Македонската опера и балет (Фото)

Muzika24
„Драги пријатели, со огромна доза на емоции и со уште поголема одговорност, ви најавувам дека...
Имам нешто да те прашам

24 ИНТЕРВЈУ: Маја Бабиќ – претседател на Асоцијацијата на Ивент индустријата

Filip
Специјализираниот македонски музички портал – Музика24 од почетокот ги подржува барањата на ИВАП – Асоцијација...