Tag : maja

Балканленд

Скандалозно: Радио Телевизија Србија ја натера Маја Оџаклиевска да настапува на “Беосонг” иако е болна!

Muzika24
Маја Оџаклиевска вчера вечер на српскиот избор за песна на Евровизија настапи со песната “Анџео...