Tag : majka tereza

Балканленд

Во замокот во кој што се молела Мајка Тереза денес живее познатата и популарна Драгана Мирковиќ

Muzika24
Драгана Мирковиќ ги отвори вратите од својот магичен замок. Пред две децении, фолк ѕвездата го...
Музика на кирилица

Ексклузивно: Новинарката Парго се поттури со кофа со лед (Видео)

Muzika24
Новинарката Валентина Ѓоргиевска Парго е првата македонска новинарка која го прифати предизвикот на донирање преку...