Tag : mak rok

Музика на кирилица

Во декември “Рок Фест” повторно пред својата публика

Muzika24
По четири годишна “хибернација”, најстарата организирана рок-манифстација во Македонија, “РОК ФЕСТ” повторно се активира. Оваа...
Музика на кирилица

Во сабота стартува третото издание на рок фестивалот “Joy Fest”

Muzika24
Со најпознатите македонски групи “Суперхикс” и “Нокаут” во сабота 23-ти август во Крива Паланка ќе започне третото...