Tag : mak

Музика на кирилица

Слаткаристика одржа одличен концерт во Софија (Фото)

Muzika24
Слаткаристика во саботата го одржа најавениот концерт во концертната сала од клубот “Mixtape 5”, во...
Музика на кирилица

Кемп Од и Тонио Сан ги канат своите фанови на промоција на “Чаирски албум”

Muzika24
Како што пишуваат нашите соработници од интернет порталот  hiphop.mk, Кемп Од и Тонио Сан подготвуваат...