Tag : make my day

Фестивали

Република Македонија на натпреварот за песна на Евровизија 2005 ја претставуваше Мартин Вучиќ со песната „Make My Day“

Muzika24
Во првата фаза, пред Македонската телевизија беа претставени 128 уметници која одбра 6 изведувачи. Сепак,...