Tag : makedonija vo srce te nosime

Музика на кирилица

Легендарната „Едно име имаме” препеана од Александар Тарабунов (Видео)

Muzika24
Можеби една од највпечатливите македонски песни „Едно име имаме” отпеани од грлото на легендарниот Јонче...