Tag : makedonismo

Музика на кирилица

После „Македонисимо“, напролет уште еден албум на Симон Трпчески

Filip
Светски познатиот македонски пијанист Симон Трпчески не мирува. После објавувањето на албумот „Македонисимо“ во август...