Tag : makedonska antologiska muzika

Музика на кирилица

Милица Кузмановска ќе снима ЦД со македонска антологиска музика

Muzika24
Во емисијата “Фолк Џубокс” која што се емитува на првиот канал на Македонската телевизија, гостинка...