Tag : makedonska falanga

Музика на кирилица

Елена Велевска и Душко Горгиевски ја “запалија” Виена (Фото)

Muzika24
Фолк пејачите Елена Велевска и Душко Георгиевски неодамна одржаа спектакуларен концерт на македонската дијаспора во...
Музика на кирилица

Промоција на “Македонската Фаланга” – Виена со Благица и Душко (Фото)

Muzika24
Навивачката група “Македонска Фаланга” од Виена во сабота 25.04.2015 год. ја имаше своја официјална промоција...