Tag : makedonska filhamonija

Културо

Македонската филхармонија ќе одржи симфониски концерт во чест Ѓумар

Filip
Македонската филхармонија ќе одржи симфониски концерт под наслов „Поезија и драма“, кој ќе биде изведен...