Tag : makedonska kamenica

Во прв ред

Каменичко културно лето од 26-ти до 28-ми август со најава на познати музички имиња (Видео)

Muzika24
И оваа година, како и изминатите, општина Македонска Каменица го организира Каменичкото културно лето кое...
Во прв ред

The Hounds, The Backdoor Band, Fusion… на Каменичко Културно Лето 2014

Muzika24
Покрај Жељко Јоксимовиќ, српскиот бенд МВП и босанскиот “X Factor” Маид Хечимовиќ, на годинашново шесто...
Во прв ред

Со концерт на Жељко Јоксимовиќ, Македонска Каменица ќе урива рекорди

Muzika24
Општина Македонска Каменица интензивно се подготвува за најголемата културна манифестација во Источна Македонија, “Каменичко Културно...
Во прв ред

Наскоро започнува “True sound of Kamenica” во Македонска Каменица (Фото)

Muzika24
Специјализираниот македонски музички портал Музика24 дознава дека на 11-ти јули во градот Македонска Каменица ќе...
Во прв ред

Голем спектакуларен концерт на Каролина во Македонска Каменица

Muzika24
По многубројните културни настани кои се случија во Македонска Каменица во изминатиов период, Општина Македонска...