Tag : makedonska kanadska estrada

Музика на кирилица

Ѓоко Јовиќ, Џамбо, Стојне Николова ја кренаа на нозе цела Канада (Фото)

Muzika24
По повод велигденската турнеја која ја започнаа на 27-ми и 28-ми март феноменалната “златна тројка”...