Tag : makedonska operska diva

Во прв ред

Македонската оперска дива Весна Гиновска Илкова со голем јубилеен концерт на 18-ти март

Muzika24
Како што дознава музичкиот портал Музика24, познатата македонска оперска дива Весна Гиновска Илкова на 18-ти март...