Tag : makedonska rap muzika

Музика на кирилица

По 10 години пауза, на рап-сцената се враќа Vukac MC – овој пат во соработка со познат рапер од Њујорк

Muzika24
Оние што пред десетина години слушаа македонска рап-музика и тоа како добро го паметат името...