Tag : makedonska tradicionalna muzika

Во прв ред

Голема концертна промоција на 9-ти април на етно групата “Монистра” (Видео)

Muzika24
Познатата македонска етно група “Монистра” која ја негува македонската традиционална музика на 9-ти април ќе...