Tag : makedonski bendovi

Во прв ред

Блуз генерации во Куршумли ан: “Crossroad Blues Band” и “Natasha Miha in Blues” (Фото)

Muzika24
Како што не известуваат нашите соработници од Дирекцијата за култура и уметност – Скопје, на...
Во прв ред

The Hounds, The Backdoor Band, Fusion… на Каменичко Културно Лето 2014

Muzika24
Покрај Жељко Јоксимовиќ, српскиот бенд МВП и босанскиот “X Factor” Маид Хечимовиќ, на годинашново шесто...