Tag : makedonski dirigent

Културо

Во четврток во Македонската филхармонија, Омаж за Саша Николовски – Ѓумар

Muzika24
Како што не известуваат нашите соработници и пријатели од Македонската филхармонија, овој четврток, 7-ми април...