Tag : makedonski eter

Магазин

Од понеделник нов забавен “Магазин” во македонскиот телевизиски етер (Фото)

Muzika24
Во сивото секојдневие исполнето со лоши статистики, грижи, криза, политика, конечно нешто ново и забавно...