Tag : makedonski hiphop

Музика на кирилица

Слаткаристика во свој стил ја препеа македонската народна песна “Распукала Шар Планина” (Видео)

Muzika24
Еден од најпознатите македонски хип-хоп артисти овој месец го започна со промоција на неговата најнова...