Tag : makedonski izvorni kompozicii

Културо

Концерт по повод 1000 години Бигорски манастир во Македонска филхармонија

Filip
Посебен културен настан, свечен концерт по повод големиот јубилеј 1000 години од основањето на Бигорскиот...