Tag : makedonski kulturen centar

Фестивали

Со концерт на Андријана Јаневска започнува фестивалот “Македонско културно лето 2020” (Фото)

Muzika24
Со концерт на Андријана Јаневска, во пандемиски услови, почитувајќи ги мерките и препораките од надлежните,...