Tag : makedonski muzicari

Музика на кирилица

И македонските музичари можат да конкурираат за наградата „Милан Младеновиќ“

Muzika24
Задужбина на Милан Младеновиќ објави конкурс за наградата „Милан Младеновиќ“ 2022. Под слоганот „Пријави ја...