Tag : makedonski muzicki ambasador

Музика на кирилица

После Азија и Европа Четкар заминува на турнеја во САД

Filip
Професионалните активности на македонскиот музички амбасадор, Владимир Четкар оваа есен се расппространети на 3 континенти....