Tag : makedonski pijanist

Културо

Симон Трпчески номиниран за Меѓународните награди за класична музика

Muzika24
Последниот компакт-диск на кој македонскиот пијанист Симон Трпчески, заедно со Јаначек филхармонискиот оркестар од чешкиот...