Tag : makedonski vinski festival

Фестивали

Најголемиот вински фестивал “Skopje Wine Expo” од 26-ти до 28-ми септември во Скопје

Muzika24
По 14-ти пат, традиционално во Скопје ќе се одржи најголемиот македонски вински фестивал. На “Skopje...