Tag : makedonsko drustvo pirok

Во прв ред

2Бона, Анета Мицевска со групата “Молика” и Џамбо Агушев на 15-ти февруари со настап во Швајцарија

Muzika24
По повод празникот Св.Трифун и Св.Валентин, македонското друштво “Пирок” организира голема македонска забава во Швајцарија....