Tag : maloletno devojce

Балканленд

Некогаш и сега: Карлеуша и Цеца некогаш заедно пееле иста песна

Muzika24
Јелена Kарлеуша на естрада зачекори во 1995-та година како малолетно 17 годишно девојче кое пееше...