Tag : manastir

Музика на кирилица

Се исполни желбата на Тоше – Осветен манастирот Свето Преображение Господово во Крушево

Muzika24
Манастирот после долги години градба ја достигна состојбата да биде осветен. А најзаслужен за подигањето...