Tag : marathon

Во прв ред

Трчањето ќе те промени: Започнува пријавувањето за 19-то издание на Виз Ер Скопски маратон

Muzika24
Најпознатата и најголема атлетска манифестација во Македонија, Виз Ер Скопски маратон, кој ќе се одржи...