Tag : margerita abita

Во прв ред

Познатите “Barcelona Gipsy Balkan Orchestra” на 11 декември во Македонија (Фото+Видео)

Muzika24
11-ти декември е датумот резервиран за премиерната дружба со македонската публика и концертот на “Barcelona...