Tag : marija gjosevska

Културо

Македонска филхармонија ќе гостува во Подгорица и во Дубровник (Фото)

Muzika24
Оркестарот на Македонската филхармонија следната недела ќе гостува во Подгорица (4-ти јули) и во Дубровник...