Tag : marija

Балканленд

Марија ја претстави својата прва самостојна песна: Балада, ама малку поинаква! (Видео)

Muzika24
Таа е правничка која само неправдата може да ја исфрли од колосек, но затоа гитарата...
Музика на кирилица

Младите пејачи ја негуваат традицијата: Кристијан Тасевски најмлад учесник на „Цветници 2015“

Muzika24
Младиот пејач Кристијан Тасевски кој триумфираше со својата прва фолк песна на фестивалот „Валандово“ повторно...