Tag : mario petrusevski

Фестивали

Со многу хумор и аплаузи заврши 11-то издание на Фестивалот на шегобијна песна “Тумба фест” (Фото)

Muzika24
На 24-ти август, четврток, на Градскиот плоштад во Куманово во рамки на Кумановското културно лето...