Tag : marjana stanojkovska

Фестивали

Марјана Станојковска и Васил Зафирчев домаќини на Интернационалната вечер на „Охрид фест“

Muzika24
Во многуте традиции што за време на своето постоење ги создаде „Охрид-фест“, најомилена е водителската...