Tag : marko dzambazovski

Музика на кирилица

“Рок Фест 2014”: Марко Џамбазовски од “Визија” најдобар гитарист

Muzika24
Заврши првата вечер од најстарата рок манифестација во Македонија – “Рок фест” кој се одржа...