Tag : martina blazeska

Музика на кирилица

Магијата на Охрид во новиот спот на Мартина Блажеска (Видео)

Muzika24
Младата охриѓанка Мартина Блажеска и познатиот музичар Дуке Бојаџиев го објавија видеоспотот за заедничката песна...