Tag : martinijan kirilovski

Музика на кирилица

Куманово доби нова химна (Видео)

Filip
Во организација на Фондацијата за култура и спорт, а под покровителство на Градоначалникот и Советот...
Музика на кирилица

Се снима нова химна за Куманово (Фото)

Filip
Изминатите три дена, на неколку значајни локации низ Куманово се снимаше видео записот за новата...
Музика на кирилица

Мартинијан Кириловски со нова песна и видео спот (Видео)

Muzika24
Младиот кумановец кој го освои регионот преку своите фантастични изведби на песни од Жељко Јоксимовиќ...
Премиера

24 Промо: Мартинијан Кириловски ја промовираше “Јас знам” (Видео)

Muzika24
Младиот и веќе докажан македонски пејач Мартинијан Кириловски кој дефинитивно многумина го запознаа преку музичкото...