Tag : mc stojan

Музика на кирилица

Пајак и МС Стојан на 5-ти февруари ќе го промовираат новиот балкански хит “Мала моја„

Muzika24
Христијан Настески во јавноста познат како Пајак е талентирано момче кое ни доаѓа од убавиот...
Балканленд

Џехверовиќ “нападната” на Твитер: “Теодора купува следбеници, но и лајкови

Muzika24
Теодора Џехверовиќ постојано го привлекуваше вниманието на јавноста со своето однесување, многу често на негативен...