Tag : mcdonald's

Музика на кирилица

Новогодишната реклама на Mcdonald’s со песна од македонска издавачка куќа (Видео)

Muzika24
Новогодишната реклама на McDonald’s за полскиот пазар искористи песна одкаталогот на македонската издавачка куќа и...